Ett renodlat restaurangföretag

Nordrest är ett renodlat restaurangföretag som grundades 2013 av Thomas Dahlstedt, som har lång erfarenhet från chefspositioner inom de största nordeuropeiska måltidsleverantörerna. Nordrest har idag cirka 500 anställda och omsatte 2018 cirka 500 MSEK. Nordrestmålsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Verksamheten består av restaurang- och cafédrift åt företag, sjukhus, skolor och äldreomsorg. Nordrest driver bland annat verksamheter åt SVT, Region Gävleborg, Vattenfall och Academia, ett antal restauranger i Storstockholm och Göteborg tillsammans med krögaren Pontus Frithiof samt fyra Pokeburger- restauranger och Pinchos Stockholm City.

burger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholmburger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholm

burger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholm

Affärsidé

Att servera en schysst måltidsupplevelse med fokus på miljön, servicen och måltiden.

Vision

Att bli Sveriges bästa restaurangföretag.

Ledningssystem och certifieringar

Nordrest är certifierade i miljö enligt ISO 14001 och kvalitet enligt ISO 9001 standard. Denna standard visar att vi har kvalitet och miljötänk i det interna arbetet, i relationer till kunder och i levererade produkter och tjänster.

Den ger oss också verktyg att säkerställa att våra processer är effektiva och att vi arbetar med ständig förbättring mot våra egna högt uppsatta kvalitets- och miljömål.

burger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholm

burger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholmburger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholm

Mat, människa och miljö

Vi arbetar aktivt med hållbarhets - och hälsofrågor genom ett helhetsperspektiv kring mat, människa och miljö.
Menyerna anpassas efter säsong och vi prioriterar närproducerade råvaror och hälsosam mat. Inköp och transport är en viktig del av vår klimatpåverkan, därför samarbetar vi bara med leverantörer som lever upp till våra högt ställda miljökrav. Vår miljöpolicy

burger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholmburger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholmburger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholmburger & Lobster, menu, hamburger, lobster, lobster roll, dinner, lunch, Norrlandsgatan 33, restaurant, stockholm